telComanda telefonic: 0745 032072 / 0740 018 904

Cos de cumparaturi (0)

Termeni si conditii

Informatii generale

Site-ul nostu, www.youngstyle.ro reprezinta un magazin online, proprietate a firmei SC. TEOMAR COM SRL. Pentru folosirea in cele mai bune conditii ale site-ului, recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.
Firma noastra isi asuma dreptul de a aduce modificari oricand site-ului www.youngstyle.ro fara a anunta acest fapt, folosirea in continuare a serviciilor noastre inseamna acceptarea acestor modificari.
SC.TEOMAR COM SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mail-urile trimise sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. SC. TEOMAR COM SRL nu garanteaza ca site-ul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe site vor fi corectate.
Intregul continut al site-ului www.youngstyle.ro : produse,imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date , este proprietatea firmei SC.TEOMAR COM SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC.TEOMAR COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.youngstyle.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma noastra si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei .

Politica de securitate

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii nu vor intra in posesia unor terte parti pentru a fi abuziv folosite. S.C. TEOMAR COM S.R.L. garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:
Pentru a putea cumpara de pe www.youngstyle.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru.
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru scopurile prevazute de lege conform notificarii numarul 52415 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.
Prin comenzile pe care le realizati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. de contact sa fie prelucrate de catre S.C. TEOMAR COM S.R.L.
S.C. TEOMAR COM S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.

Retur

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris (mail) si telefonic pe vanzator ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returnarea se face prin Posta Romana b,ncu ramburs.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul din motive care nu sunt in responsabilitatea S.C. TEOMAR COM S.R.L.
In cazul in care produsul prezinta defecte, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur).

Pret

Preturile afisate pe site includ TVA de 24%. La acestea se adauga costurile de expeditie. Expeditia se face cu Posta Romana si costa 10 lei.

Daca detineti un cont pe www.youngstyle.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.
Va multumim,
Echipa www.youngstyle.ropaypal
NEWSLETTER